Κυπριακή Πύλη Επιχειρήσεων
Δικτυωθείτε και Εξελιχθείτε
Περιγραφή της Υπηρεσίας
Περιγραφή της ΚΥΠΕΠ

Στην κοινωνία της γνώσης και της πληροφόρησης που διαμορφώνεται γύρω μας με ταχύτατους ρυθμούς, επιβάλλεται η ορθή αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των ευκαιριών που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.

Το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου αντιλαμβανόμενο τις τεράστιες δυνατότητες αξιοποίησης του διαδικτύου έχει προχωρήσει στη δημιουργία Διαδικτυακής Υπηρεσίας για τη Στήριξη των Κυπριακών Επιχειρήσεων. Στόχος μας είναι όπως η υπηρεσία αυτή αποτελέσει σημείο αναφοράς και λειτουργήσει ως κέντρο πληροφόρησης και ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου. Πρόθεσή μας είναι να συγκεντρώσουμε το απαραίτητο υλικό σ’ ένα ενιαίο χώρο στο διαδίκτυο.

Η προσπάθειά είναι εξελικτική και η υπηρεσία θα εμπλουτίζεται τακτικά με νέες ενότητες όπως για παράδειγμα εκπαίδευση με άμεση σύνδεση (online training), επιχειρησιακά εργαλεία που αναπτύσσονται στο ΚΕ.ΠΑ, ευρετήριο καλών πρακτικών (best practices directory), στατιστικά στοιχεία που ενδιαφέρουν επιχειρήσεις και γενικά οτιδήποτε κρίνεται χρήσιμο και εξυπηρετεί τον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας.

Η υπηρεσία της Κυπριακής Πύλης Επιχειρήσεων αναπτύχθηκε με στόχο την εξυπηρέτηση του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου. Χαρακτηριστικά της προσπάθειάς μας αυτής είναι ο μη κερδοσκοπικός χαρακτήρας της, η εξελικτική πορεία και η συλλογικότητα που επιθυμούμε να έχει. Επιθυμία μας είναι όπως η υπηρεσία αυτή αναπτύσσεται και εμπλουτίζεται συνεχώς.

Πιστεύουμε ότι βασικός και κρίσιμος παράγοντας για το σκοπό αυτό, είναι η δημιουργία δικτύου συνεργατών που να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, γνώσεων και εμπειριών.

Πιο συγκεκριμένα,

 1. Γίνετε μέλη, για να μπορείτε να κάνετε τις δικές σας καταχωρήσεις σχετικά με νέες εκδηλώσεις, ανακοινώσεις, χρήσιμες συνδέσεις, κ.λ.π.

 2. Καταχωρήστε:

  • Το προφίλ και της δικής σας Επιχείρησης ,

  • Τα δικά σας Προϊόντα / Υπηρεσίες,

  • Προγράμματα Κατάρτισης που διοργανώνετε,

  • Επιχειρησιακές Συνεργασίες που σας ενδιαφέρει να αναπτύξετε.

  Με τον τρόπο αυτό έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε και να γνωστοποιήσετε σε όλους τους χρήστες της Πύλης την Επιχείρησή σας ή οτιδήποτε από τα πιο πάνω δωρεάν .

 3. Καταχωρήστε Έρευνες / Μελέτες , οι οποίες νομίζετε ότι αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο.

 4. Συνεργαστείτε μαζί μας στην ενότητα της Αρθρογραφίας , για θέματα στα οποία εξειδικεύεστε και πιστεύετε ότι ενδιαφέρουν τον επιχειρηματικό κόσμο.

 5. Επικοινωνήστε μαζί μας για να:

  • εισηγηθείτε νέες Ενότητες / Θέματα που γνωρίζετε ότι ενδιαφέρουν τον επιχειρηματικό κόσμο,

  • κάνετε εισηγήσεις για εμπλουτισμό των υφιστάμενων ενοτήτων είτε με την προσθήκη νέων επιλογών είτε με την προσθήκη πληροφοριών,

  • κάνετε Σχόλια και Κριτική για το υφιστάμενο περιεχόμενο της ΚΥΠΕΠ,

  • μας ενημερώσετε για το αν έχετε επισημάνει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία της ΚΥΠΕΠ.


ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ…
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΗ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΑποποίηση

@Copyright 2012 Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου